LIMOSINE.be
LIMO HUREN   |   LIMO VERHUUR   |   LIMOUSINE   |   OFFERTE AANVRAGEN   |   CONTACT

Limo verhuur Antwerpen

Limo Verhuur Antwerpen is ideaal voor een rondrit door het mooie Antwerpen, de diamantstad van Belgiëhet bezoeken van evenementen in het Sportpaleis of in stijl trouwen in Antwerpen. Dit is geen probleem bij www.limosine.beOns wagenpark beschikt over zeer mooie, unieke en exclusieve limousines. 

We beschikken zelfs over een limousine "Special Design Limousine" die enig in zijn soort is. Deze limousine is speciaal gebouwd in Amerika en voorzien van de beste materialen als het gaat om interieur en exterieur. Er zijn een aantal originele Rolls Royce onderdelen toegevoegd aan deze limousine. Dat is een van de zaken wat deze limousine zo exclusief maakt. Naast het exterieur is er een grote keuze aan entertainmentmogelijkheden in de limo. Een muziekinstallatie met een zeer krachtige geluidssterkte, mogelijkheid tot het afspelen van eigen muziek via MP3, USB of Bluetooth, op verzoek een computer met internet, compleet ingerichte champagnebar en bij een boeking krijgt u een gratis fles prosecco.

Zoals u ziet, verhuren wij niet zomaar een limousine, bij limosine.be is de belvenis op wielen te huur. Er zijn vele mogelijkheden tot het huren van deze fantastische limousine. Naast het verhuur van deze limousine kunnen we ook zorgen voor een hapje in de limousine. U kunt bij uw boeking de cateringlijst opvragen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Door onze landelijke dekking door heel België kunnen we snel ter plaatse zijn. In de meeste gevallen worden geen voorrijdkosten gevraagd en uw huurtijd gaat in op het moment dat u instapt en een begin maakt aan een fantastische ervaring.

Doordat de limousines uit ons wagenpark dagelijks op pad zijn, kan het voorkomen dat er geen beschikbaarheid is op de datum van uw boeking. In dit geval sturen we u offerte door naar de aangesloten partners van www.limosine.be. Deze verhuur bedrijven zijn gespecialiseerd in het rijden van deze limousines. Zij trachten een zo goed mogelijk alternatief te bieden.

Wilt u meer informatie over het huren van een limousine bij limosine.be? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0031 13 507 7507 of u kunt het offerteformulier invullen. Na  ontvangst van uw offerte zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om de huur mogellijkheden door te spreken.verhuur limousine

verhuur van een limosine

Offerte

Filmpjes

Limo verhuur Antwerpen   -   limo turnhout